Systeembeheerder MS 365, Azure, On prem

Nieuw

Functieomschrijving

Als Sr. Systeembeheerder met uitstekende kennis en ervaring met Azure en een volwassen houding ben je bij onze klant verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteuning van de IT-infrastructuur (M365, Azure, Win Servers op VMWare) en heb je daarnaast de focus op MS Cloud en security.


Het implementeren en onderhouden van diverse technologieën, waaronder Conditional Access, Azure Single Sign-On (SSO), Azure-beheer en M365 is een belangrijk focusgebied. Ook help je de Secure Score Microsoft 365 te verbeteren. Je werkt nauw samen met een team van ervaren system Engineers en een manager om de operationele efficiëntie te verbeteren en te voldoen aan de IT-behoeften van de organisatie.

Verantwoordelijkheden:
Implementatie en beheer van Conditional Access: Configuratie en beheer van Conditional Access-policies om de beveiliging van ons IT-landschap te verbeteren en de toegangscontrole tot bedrijfsbronnen te beheren.

Azure Single Sign-On: mplementatie en beheer van Azure AD Connect en Azure Active Directory om een naadloze en veilige toegang tot verschillende cloud-applicaties te bieden via één enkele aanmelding.

Azure-beheer: Ondersteuning bieden bij het beheer van Azure-infrastructuur, inclusief het implementeren van resources, het beheren van gebruikers- en groepsrechten, en het monitoren van de prestaties en beschikbaarheid van Azure-services.

Serverbeheer op VMWare: Configuratie, onderhoud en monitoring van virtuele servers op VMWare-platforms om een betrouwbare en schaalbare serveromgeving te handhaven.

Secure Score: Beoordeling van de beveiligingsstatus van ons IT-landschap aan de hand van Secure Score-metrics en implementatie van verbeteringen om de algehele beveiliging te versterken.

Microsoft 365-beheer: Beheer van Microsoft 365-services, inclusief Exchange Online, SharePoint Online en Teams, om een effectieve samenwerking en communicatie binnen onze organisatie te ondersteunen.

Samenwerking en ondersteuning: Samenwerken met het team van systeemingenieurs en de manager om IT-projecten uit te voeren, problemen op te lossen en technische ondersteuning te bieden aan interne gebruikers.

Kwalificaties:

  • Ervaring met het implementeren en beheren van IT-oplossingen, met een focus op Microsoft Azure, VMWare, en Microsoft 365.
  • Kennis van en ervaring met Conditional Access, Azure Active Directory, Azure AD Connect en Azure-beheertools.
  • Vaardigheid in het beheren van virtuele servers op VMWare-platforms en het oplossen van problemen met serverinfrastructuur.
  • Begrip van beveiligingspraktijken en ervaring met het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals Secure Score.
  • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, met het vermogen om effectief te werken in een teamomgeving en technische concepten duidelijk over te brengen aan niet-technische belanghebbenden.
  • Als Systeembeheerder ben je een essentieel onderdeel van het IT-team, waarbij je nauw samenwerkt met ervaren systeemingenieurs en een manager om de operationele efficiëntie te verbeteren en een veilige en betrouwbare IT-omgeving te waarborgen voor onze organisatie.

PS de opdracht wordt minimaal 4 dagen per week op locatie uitgevoerd, 3 dagen in Hilversum, 1 dag in Arnhem, 1 dag thuiswerken is optioneel.

Interesse? laat je cv achter in MS Word incl. tarief en beschikbaarheid en we komen zsm bij je terug

Locatie

3dgn Hilversum/1dg Arnhem/1dg remote

Publish date

04.09.2024

Contactpersoon

B.J. Korver

© Copyright 2024 Clarox, All rights reserved.