Werkvoorbereider Technisch Beheer bij ziekenhuis in Noord-Holland

Samenvatting

Werk als werkvoorbereider beheer in een hecht en betrokken ziekenhuis met een unieke focus op specialisaties. Je speelt een cruciale rol in het voorbereiden en coördineren van onderhouds- en beheerwerkzaamheden van technische installaties. Als onderdeel van het vastgoedteam zorg je ervoor dat alle installaties voldoen aan wettelijke eisen en up-to-date zijn. Deze positie biedt de mogelijkheid om in een team te werken dat streeft naar het leveren van de beste zorg aan patiënten. Je draagt bij aan het optimaliseren van onderhoudsprotocollen en beheert de technische documentatie.

Functieomschrijving

  • Voorbereiding en Coördinatie: Verantwoordelijk voor het voorbereiden en coördineren van onderhouds- en beheerwerkzaamheden van kritische technische installaties binnen het ziekenhuis.

  • Onderhoudsprotocollen: Ontwerpen, analyseren en verbeteren van onderhoudsprotocollen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van installaties te waarborgen.

  • Documentatiebeheer: Beheer van diverse technische documentatie en zorgen voor up-to-date informatie in het assetmanagementsysteem.

  • Voldoen aan Regelgeving: Zorg ervoor dat installaties voldoen aan wettelijke eisen en blijf op de hoogte van relevante ontwikkelingen in regelgeving.

  • MJOP Beheer: Verantwoordelijk voor het beheer van het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en toezicht houden op de staat van het vastgoed.

Functie-eisen

  • Opleiding: HBO-diploma in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, of een vergelijkbaar technisch vakgebied.
  • Ervaring: Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een technische of facilitaire omgeving, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
  • Assetmanagement Software: Ervaring met assetmanagementsystemen is een pre.
  • Technische Kennis: Brede kennis van elektrotechniek, werktuigbouw, bouwkunde en ziekenhuisgebonden installaties.
  • Regelgeving: Bekendheid met regelgeving met betrekking tot gebouwen, apparatuur en installaties.
  • Rijbewijs: In het bezit van rijbewijs A en/of B.

Bedrijfscultuur

Dit ziekenhuis in Noord-Holland kenmerkt zich door korte lijnen en een warme, betrokken cultuur. Als kleine organisatie met een focus op gespecialiseerde zorg, zoals brandwondenzorg, oncologie, en cardiologie, biedt het een unieke werkplek waar samenwerking en collegialiteit centraal staan. Medewerkers zijn gedreven om het verschil te maken door samen de beste zorg aan patiënten te leveren. Het ziekenhuis is landelijk bekend vanwege het Brandwondencentrum, dat vooroploopt in de behandeling en zorg voor brandwondenpatiënten.

Locatie

Beverwijk

Publish date

12.08.2024

Contactpersoon

R Schippers

© Copyright 2024 Clarox, All rights reserved.