ICT Skilled Support Engineer bij agrarisch transportbedrijf op Texel

Samenvatting

Voor een agrarisch transportbedrijf met een locatie op Texel zijn we op zoek naar een ervaren ICT Support Engineer. Dit bedrijf, gevestigd in Oudeschild, speelt een cruciale rol in de logistiek en transport van agrarische producten door heel Nederland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse IT-beheer, waaronder het oplossen van gebruikersproblemen, het onderhouden van systemen, en het implementeren van nieuwe IT-oplossingen. Je werkt vanuit een kantoor op Texel en hebt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Je biedt ondersteuning aan een team van chauffeurs en kantoormedewerkers, waarbij jouw IT-kennis zorgt voor een soepele dagelijkse operatie.

Functieomschrijving

  • IT Ondersteuning: Dagelijkse support aan medewerkers, variërend van het resetten van wachtwoorden tot het oplossen van netwerkproblemen.
  • Systeembeheer: Beheer en beveiliging van computers en netwerken, inclusief installatie en configuratie van software en apparatuur.
  • Projectwerk: Actieve bijdrage aan IT-projecten en implementatie van nieuwe systemen binnen het bedrijf.
  • Educatie: Ondersteuning en voorlichting van collega's in het gebruik van nieuwe systemen en technologieën.
  • Mobiel werken: Bezoeken van verschillende locaties in Nederland; standplaats is Oudeschild op Texel, met optie tot deels thuiswerken.

Bedrijfscultuur

Dit transportbedrijf heeft een informele en dynamische werkomgeving waar collegialiteit en samenwerking centraal staan. Er is een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling met diverse opleidingsmogelijkheden en certificeringsopties. Het bedrijf zet zich in voor de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers, wat blijkt uit de verschillende initiatieven op het gebied van welzijn en de flexibele werkomstandigheden.

Locatie

Oudeschild (Texel)

Publish date

05.09.2024

Contactpersoon

R Schippers

© Copyright 2024 Clarox, All rights reserved.