VMware Engineer Amsterdam | 3mnd + fulltime

Nieuw

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren VMware Engineer om ons dynamische team te versterken. Als Als VMware Engineer speel jij een cruciale rol in het beheer en dagelijks activiteiten van onze VMware infrastructuur. Jouw expertise zal hierbij essentieel zijn voor het handhaven van de stabiliteit, prestaties en veiligheid van onze gevirtualiseerde omgeving.

Hoofdtaken:

1. Beheer van VMware-infrastructuur: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en het onderhouden van onze VMware-infrastructuur, inclusief installatie, configuratie en voortdurende ondersteuning van VMware vCenter, vRealize, NSX-T, Log Inzicht en ESXi.

2. Dagelijkse werkzaamheden: Jouw rol omvat het uitvoeren van routinetaken zoals het monitoren van de systeemprestaties, het oplossen van problemen, het toepassen van patches en upgrades, en ervoor te zorgen dat er back-ups en herstelprocedures aanwezig zijn en effectief functioneren.

3. Samenwerking: werkt nauw samen met multifunctionele teams om inzicht te krijgen vereisten en vertaalt deze naar de VMware-infrastructuur oplossingen. Werkt samen met netwerk-, opslag- en beveiligingsteams om de te integreren VMware-technologieën naadloos te laten aansluiten.

4. Documentatie: houdt gedetailleerde documentatie bij van configuraties, procedures en stappen voor probleemoplossing om de continuïteit te garanderen.

Vereisten:

1. Gecertificeerde VMware Professional: Beschikt over een geldige VMware-certificering.

2. Expertise in VMware-technologieën: diepgaande kennis en hands-on ervaring met VMware vCenter, vRealize, NSX-T, Log Insight en ESXi.

3. Engelse taalvaardigheid: sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden Engels is vereist, omdat je in een multiculturele omgeving gaat werken.

4. Analytische en probleemoplossende vaardigheden: vermogen om complexe technische analyses te maken problemen efficiënt op te lossen en effectieve oplossingen te implementeren.

5. Teamspeler: Uitstekende teamwerk- en samenwerkingsvaardigheden, met het vermogen om effectief werken in een snel veranderende omgeving en een positieve bijdrage leveren aan de het succes van het team.

Interesse? Laat je cv achter in MS Word, incl. tarief en beschikbaarheid en we komen zsm bij je terug

Locatie

Amsterdam

Publish date

13.03.2024

Contactpersoon

B.J. Korver

Meer details
Match criteria
Regio
  • Noord-Holland
Medewerkers
Bart Korver
Mobiel: (06) 1448 8009
© Copyright 2024 Clarox, All rights reserved.