Detachering

De definitie van detachering is `het uitlenen van werknemers aan een derde partij`. Bij detacheren gaan wij een arbeidsovereenkomst aan met de kandidaat. Daarnaast sluiten wij een opdrachtovereenkomst af met de opdrachtgever. Dit is altijd voor bepaalde tijd en na de afgesproken periode kunt u eventueel de kandidaat zelf een dienstverband aanbieden.

Clarox werkt met verschillende soorten contracten:

  • Projectcontract; hierbij is het contract gekoppeld aan de duur van een project. Stopt het project dan stopt ook het contract.
  • Contract voor bepaalde tijd; hierbij is zowel de arbeidsovereenkomst met de medewerker als de opdrachtovereenkomst met het bedrijf voor de duur van een bepaalde tijd afgesproken en stopt met de afgesproken einddatum zonder dat daarvoor opzegging is vereist.
  • Midlance contract; hierbij krijgt een medewerker een basis salaris en ontvangt daarnaast een maandelijkse bonus op basis van het uurtarief waarvoor hij/zij is ingezet bij de opdrachtgever.
  • Freelance/ZZP contract; Hierbij huren wij een zelfstandige in voor de duur van de opdracht. De freelancer/ZZP’er factureert de gewerkte uren op basis van getekende urenstaten.
Vacatures
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Voor onze klant in Amsterdam zoeken zoek wij een Cloud Architect.
Vertrouwelijk
inHaarlem
Wij zoeken voor onze klant in Haarlem een daadkrachtige Product Owner
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Voor onze klant in Amsterdam zijn we op zoek naar een gedreven, flexibele en proactieve SharePoint Consultant
Vertrouwelijk
inAmsterdam
For our client in Amsterdam we’re looking for a driven, flexible and proactive SharePoint information manager (who's already based in Holland).
Vertrouwelijk
inHaarlem
Wij zoeken voor onze klant in Haarlem een innovatieve .NET developer
Vertrouwelijk
inHouten
Voor onze klant in Houten zijn wij op zoek naar een ERP Consultant

Stay in touch

© Copyright 2020 Clarox, All rights reserved.