Detachering

De definitie van detachering is `het uitlenen van werknemers aan een derde partij`. Bij detacheren gaan wij een arbeidsovereenkomst aan met de kandidaat. Daarnaast sluiten wij een opdrachtovereenkomst af met de opdrachtgever. Dit is altijd voor bepaalde tijd en na de afgesproken periode kunt u eventueel de kandidaat zelf een dienstverband aanbieden.

Clarox werkt met verschillende soorten contracten:

  • Projectcontract; hierbij is het contract gekoppeld aan de duur van een project. Stopt het project dan stopt ook het contract.
  • Contract voor bepaalde tijd; hierbij is zowel de arbeidsovereenkomst met de medewerker als de opdrachtovereenkomst met het bedrijf voor de duur van een bepaalde tijd afgesproken en stopt met de afgesproken einddatum zonder dat daarvoor opzegging is vereist.
  • Midlance contract; hierbij krijgt een medewerker een basis salaris en ontvangt daarnaast een maandelijkse bonus op basis van het uurtarief waarvoor hij/zij is ingezet bij de opdrachtgever.
  • Freelance/ZZP contract; Hierbij huren wij een zelfstandige in voor de duur van de opdracht. De freelancer/ZZP’er factureert de gewerkte uren op basis van getekende urenstaten.
Vacatures
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een consultant met goede software ontwikkel kennis.
Vertrouwelijk
inUtrecht
Voor onze klant in Utrecht zijn wij op zoek naar een Functioneel SharePoint beheerder met algemene kennis van O365
Vertrouwelijk
inHaarlem
Clarox is passie voor diepgang in de kandidaat, opdrachtgever en de aanvraag. 
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Microsoft Engineer die zich verder wil ontwikkelen binnen het Microsoft Cloud Domein
Vertrouwelijk
inAmsterdam
[chapo]

Stay in touch

© Copyright 2019 Clarox, All rights reserved.