Detachering

De definitie van detachering is `het uitlenen van werknemers aan een derde partij`. Bij detacheren gaan wij een arbeidsovereenkomst aan met de kandidaat. Daarnaast sluiten wij een opdrachtovereenkomst af met de opdrachtgever. Dit is altijd voor bepaalde tijd en na de afgesproken periode kunt u eventueel de kandidaat zelf een dienstverband aanbieden.

Clarox werkt met verschillende soorten contracten:

  • Projectcontract; hierbij is het contract gekoppeld aan de duur van een project. Stopt het project dan stopt ook het contract.
  • Contract voor bepaalde tijd; hierbij is zowel de arbeidsovereenkomst met de medewerker als de opdrachtovereenkomst met het bedrijf voor de duur van een bepaalde tijd afgesproken en stopt met de afgesproken einddatum zonder dat daarvoor opzegging is vereist.
  • Midlance contract; hierbij krijgt een medewerker een basis salaris en ontvangt daarnaast een maandelijkse bonus op basis van het uurtarief waarvoor hij/zij is ingezet bij de opdrachtgever.
  • Freelance/ZZP contract; Hierbij huren wij een zelfstandige in voor de duur van de opdracht. De freelancer/ZZP’er factureert de gewerkte uren op basis van getekende urenstaten.
Vacatures
Vertrouwelijk
inAmsterdam
[chapo]
Vertrouwelijk
inVertrouwelijk
Voor onze klant uit Amersfoort zijn wij op zoek naar een MS Exchange Specialist
Vertrouwelijk
inLijnden
Als projectmanager bij Wortell coördineer je IT-projecten, faciliteer je de samenwerking tussen technische teams en stakeholders, en pas je Agile principes toe met een focus op Microsoft-technologieën.
Vertrouwelijk
inTilburg
Voor onze klant uit Tilburg (E.O.) zijn wij op zoek naar een Cloud Aministrator voor 2 dagen in de week op locatie (Tilburg en andere locaties in de omgeving).
Vertrouwelijk
inLeiden
Wij zijn op zoek naar een engineer die ervaring heeft met het beheer van Intune en aanverwante Microsoft technologieën
Vertrouwelijk
inAmsterdam
[chapo]
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Voor onze klant uit Amsterdam zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder.
Vertrouwelijk
inLeiderdorp
[chapo]
© Copyright 2024 Clarox, All rights reserved.